Chef ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 #Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα
Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα 21 Δεκεμβρίου 2020
[PODCAST]
Ο Γρηγόρης Χέλμης γεννήθηκε τον Μάϊο του 1973 στην Αθήνα και η πρώτη του λέξη ήταν «γαριδομακαρονάδα». Αυτό του δημιούργησε παιδικό τραύμα και οι γονείς του τον έστειλαν σε Σχολή μαγειρικής προς αποκατάσταση. Από τότε συχνάζει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε κουζίνες με την άσπρη μπλούζα με τα μακριά μανίκια.
Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά αυτή την χρονιά αλλά το γιορτινό τραπέζι μπορεί να μας κάνει περισσότερο χαρούμενους ( και περισσότερο παχύτερους ). Ακούστε τον Γρηγόρη να μας παρουσιάζει την δική του εκδοχή για την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στο παρά 5