5η & 6η Σύγχρονη Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Fine Art Exhibitions «Η κρίση με Χρώματα, Μορφές και Σ

Event 

When:
09.05.2012 - 20.05.2012
Κατηγορία:
Εκδηλώσεις

Description

5obazaarts

H 5η Σύγχρονη Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Fine Art Exhibitions θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 29 Απριλίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα Θεσσαλονίκης) και η 6η Σύγχρονη Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Fine Art Exhibitions από 9 έως 20 Μαΐου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Βόλου.

Ο γενικός θεματικός τίτλος και των δύο εικαστικών συναντήσεων, στη Θεσσαλονίκη και το Βόλο, είναι:

«Η κρίση με Χρώματα, Μορφές και Σχήματα»

Στόχος της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει μεγάλη ποικιλία δημιουργών, τεχνών αλλά και τεχνικών, προσφέροντας τη δυνατότητα σε νέους, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, να παρουσιάσουν τη δουλειά και το έργο τους, εκθέτοντας τις δημιουργίες τους με τιμές προσιτές σε όλους.

Παράλληλη εικαστική δράση με τίτλο "SQUART Interactive Square Painting".

Κατά τη διάρκεια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης Bazaarts Fine Art Exhibitions στο Βόλο θα διοργανωθεί ως παράλληλη δράση το SQUART στην Πλατείας Ελευθερίας.

H ονομασία SQUART προκύπτει από τη λέξη Square (πλατεία) και τη λέξη Art (τέχνη). Είναι ένα interactive εικαστικό γεγονός το οποίο διαδραματίζεται σε πλατείες. Από το εικαστικό αυτό γεγονός, προκύπτουν «αυθόρμητα» και «συλλογικά» έργα, διαστάσεων 30Χ30εκ το καθένα, από τον κόσμο που επισκέπτεται το SQUART. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων διατίθενται σε συλλόγους και ιδρύματα, διατηρώντας και ενισχύοντας έτσι το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του SQUART, αλλά και των Bazaarts γενικότερα.

Το SQUART θα υποδεχτεί το φιλότεχνο κοινό στις 9 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσείου, με την πώληση των έργων που έχουν προκύψει.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Διάρκεια : 18 - 29 Απριλίου 2012

Εγκαίνια: 18 Απριλίου 2012, Ώρα: 20:00

ΒΟΛΟΣ

Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Διάρκεια : 9 - 20 Μαΐου 2012

Εγκαίνια: 9 Μαΐου 2012, Ώρα: 20:00

SQUART

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

Πλατεία Ελευθερίας | ΒΟΛΟΣ

9-18 Μαΐου 2012

Εγκαίνια: 9 Μαΐου 2012

Ώρα: 12:00

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

S.E.V. Development, 2310 520 688 & 6994 236 200

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.bazaarts.gr

03-02-2012 Η Τέχνη, οι Καλλιτέχνες, το Έργο τους

Η Τέχνη, οι Καλλιτέχνες, το Έργο τους

Ο Όμιλος SEV Development είναι ένας ζωντανός οργανισμός με πληθωρική δραστηριότητα στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης, & της Επικοινωνίας.

Ένα ξεχωριστό μέρος των δραστηριοτήτων αυτών είναι η ηλεκτρονική γκαλερί www.artunion.gr

Η artunion.gr είναι μία σύγχρονη ηλεκτρονική γκαλερί, με εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και άνοιξε τις διαδικτυακές της πύλες τον Νοέμβριο του 2008 με στόχο να δώσει το δικό της εικαστικό παρόν και στίγμα στην παγκόσμια αγορά της Τέχνης.

Η Ζωγραφική, η Χαρακτική, Γλυπτική , το Καλλιτεχνικό Κόσμημα, όπως και επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης και συλλεκτικά προϊόντα (βιβλία) συνδέονται αρμονικά και παρουσιάζουν έναν άλλο διαφορετικό και καλύτερο κόσμο.

Η ηλεκτρονική γκαλερί artunion.gr είναι ελεύθερη για όλους τους καλλιτέχνες που θέλουν να εμφανίσουν τα έργα τους σ' αυτή.

Παροχές:

---Βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας των καλλιτεχνών (εφόσον το επιθυμούν).

---Ο αριθμός των έργων που μπορεί να παρουσιάσει ένας καλλιτέχνης είναι χωρίς περιορισμό.

---Τα έργα αναρτώνται στην ειδική κατηγορία-σελίδα ανάλογα με τη τεχνοτροπία και το εικαστικό τους ύφος.

---Ένα ευρύ διαδικτυακό επικοινωνιακό πλαίσιο στηρίζει και υποστηρίζει τη γκαλερί έτσι ώστε να βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα και να είναι σε επαφή με το κοινό της τέχνης γενικότερα.

---Το πρόγραμμα αυτό συνεχώς ανανεώνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συγκυρία και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Ομίλου SEV Development.

Παράλληλα, στο πλαίσιο αυτό και της όσο γίνεται καλύτερης υποστήριξης των καλλιτεχνών και του έργου τους, που συμμετέχουν στις Σύγχρονες Εικαστικές Συναντήσεις, Bazaarts Fine Arts Exhibitions η ηλεκτρονική γκαλερί artunion.gr είναι κυριολεκτικά στη διάθεση τους με τις παρακάτω παροχές:

---Χρονική διάρκεια παρουσίας στην ηλεκτρονική γκαλερί artunion.gr, αρχής γενομένης της ημερομηνίας της Bazaarts Fine Arts Exhibition που συμμετέχει: 6 μήνες.

---Βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας του καλλιτέχνη (εφόσον το επιθυμεί).

---Όλα τα έργα που παρουσιάζει στις εκθέσεις «ανεβαίνουν» στις σελίδες της γκαλερί.

---Ο αριθμός των έργων που μπορεί να παρουσιάσει ένας καλλιτέχνης είναι χωρίς περιορισμό (μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον έργα από αυτά που θα εκθέσει στην Bazaarts Fine Arts Exhibition).

---Τα έργα αναρτώνται στην ειδική κατηγορία – σελίδα ανάλογα με τη τεχνοτροπία και το εικαστικό τους ύφος.

---Ένα ευρύ διαδικτυακό επικοινωνιακό πλαίσιο στηρίζει και υποστηρίζει τη γκαλερί έτσι ώστε να βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα και να είναι σε επαφή με το κοινό της τέχνης γενικότερα. Το πρόγραμμα αυτό συνεχώς ανανεώνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συγκυρία και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Ομίλου SEV Development.

Η ηλεκτρονική γκαλερί www.artunion.gr είναι ένα ανοικτό παράθυρο στο κόσμο.

Είναι η δημιουργική ένωση τέχνης και καλλιτεχνών για μια συνεχή επαφή με το κοινό και τις τάσεις που κατά καιρούς εμφανίζονται.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές συμμετοχής

επικοινωνείστε στα παρακάτω στοιχεία:

S.E.V. Development

Βενιζέλου 8 | Τ.Κ.: 546 24 | Πλατεία Ελευθερίας | Θεσσαλονίκη | T.: 2310 520688

General e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Sales e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Pr e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

web: www.sev-d.gr

Livin R - Last Ccance 2 Dance

Κάθε Σάββατο 20.00 με 21.00, 60 λεπτά ο Livin R in the mix με τις...

< Περισσότερα >

Ειρήνη Λιαπίκου

Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά….. ...

< Περισσότερα >

Power Mix

Αποστόλης Σώκος Ο Αποστόλης Σώκος γεννήθηκε το 1975. Επηρεασμένο...

< Περισσότερα >

Διαφήμιση