Αποτελεσματική παραγωγή λαδιού: Ποια εργαλεία θα σας βοηθήσουν

Ήρθε η εποχή για την συγκομιδή της ελιάς και την παραγωγή λαδιού. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα, χωρίς κόπο και με το μεγαλύτερο

δυνατό όφελος για σας.

Τα μηχανήματα ελιάς και οι κλαδοτεμαχιστές επώνυμης ποιότητας είναι η ιδανική επιλογή σε εργαλεία για να επιτύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στην συγκομιδή ελιάς και να έχετε όσο περισσότερους καρπούς γίνεται, χωρίς να αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα κλαδιά που θα περισσέψουν.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα New Tools θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε μηχανήματα ελιάς και κλαδοτεμαχιστές που θα σας παρέχουν τα ιδανικά εφόδια για αυτή την απαιτητική περίοδο της συγκομιδής.

Μαζέψτε τους καρπούς αποτελεσματικά και χωρίς απώλειες

Επιλέγοντας τα κατάλληλα μηχανήματα ελιάς από το New Tools μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα συγκεντρώσετε ακόμα περισσότερες ελιές εύκολα και γρήγορα ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του δέντρου, χωρίς να έχετε απώλειες στην συγκομιδή και χωρίς να καταστρέψετε τα υγιή κλαδιά.

Στην μεγάλη συλλογή από μηχανήματα ελιάς που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα New Tools επιλέξαμε το ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό Zanon Ghost AL200 telescopic 12 Volt με τηλεσκοπικό κοντάρι και επαρκή ηλεκτρική ισχύ ώστε να «χτενίζει» το δέντρο κατεβάζοντας τους καρπούς από κάθε πλευρά.

L2

Καθαρίστε τα κλαδιά που περισσεύουν

Απαραίτητα εργαλεία είναι επίσης και οι κλαδοτεμαχιστές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα κλαδιά που κόψατε από τα δέντρα προκειμένου να δυναμώσουν. Επιλέγοντας ισχυρούς κλαδοτεμαχιστές με επώνυμη ποιότητα μπορείτε να εξασφαλίσετε κορυφαίο αποτέλεσμα στην καταστροφή κλαδιών αλλά και τέλειο πριονίδι για κάθε άλλη χρήση στον κήπο ή το κτήμα.

Επιλέξαμε τον Θρυμματιστή Κλαδοφάγο ΑLPINA SH 2.5 E - 2500 Watt με περιστροφικό δίσκο 8 δοντιών και ειδικό κάδο που μας επιτρέπει να φτιάξουμε το δικό μας κομπόστ.

L3

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων New Tools και αναζητήστε τον κορυφαίο εξοπλισμό για κάθε ανάγκη του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία αγρότη και κηπουρού.