Επαγγελματικά είδη προσωπικής υγιεινής για τις εταιρικές σας ανάγκες

Στις περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις πολλοί δραστηριοποιούνται στον τομέα του Facility Management. Αυτό σημαίνει ότι όλοι χώροι επιβλέπονται από ειδικό προσωπικό και γίνονται κάθε

μήνα μαζικές παραγγελίες για την κάλυψη όλων των αναγκών των υπαλλήλων.

Η κουζίνα και το μπάνιο λοιπόν είναι δύο από τους πιο ιδιαίτερους χώρους που πρέπει να καλύπτονται και να εφοδιάζονται με ειδικά προϊόντα. Ποια είναι αυτά; Η εταιρεία FMS σας προτείνει τα πιο ποιοτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Γκοφρέ & λείο χαρτί υγείας

x1x1b
Τα χαρτιά υγείας που θα βρείτε στο FMS δεν διαθέτουν χρωστικά και αρώματα, ενώ είναι πολύ μεγάλης αντοχής. Διατίθενται σε συσκευασία maxi, κρατώντας έως και 2 ½ φορές πιο πολύ από το κανονικό ρολό.

Το αποτέλεσμα; Συνδυάζετε την οικονομία με την αντοχή και δεν ξεμένετε ποτέ από ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή σας υγιεινή, στην εργασία. Στο FMS βρίσκετε και επαγγελματικό χαρτί υγείας γκοφραρισμένο και λείο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι καθαρή κυτταρίνη, η υδατοδιαλυτή φύση του, ενώ το ph είναι ουδέτερο για να μπορεί να προσαρμόζεται ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα! Βρείτε το γκοφρέ εδώ και το λείο ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Ανακυκλώμενα ρολά κουζίνας από φυσική χαρτομάζα

x2x2b
Υπερ-απορροφητικά και εξαιρετικά ανθεκτικά χαρτιά κουζίνας σε maxi συσκευασίες, με μεγάλη απορροφητικότητα. Διαρκούν διπλάσιο χρόνο από τα κανονικά χαρτιά κουζίνας. Δεν είναι διακοσμημένα, αποπνέοντας έναν αέρα σοβαρότητας που ταιριάζει στο εταιρικό προφίλ. Χρησιμοποιούνται για όλες τις ανάγκες. Βρείτε την συσκευασία των 4 ρολών εδώ . Εναλλακτικά αγοράστε το χαρτί με 70% χημικό χαρτοπολτό και 30% ανακύκλωση. Οι εταιρικές σας ανάγκες καλύπτονται πλέον με ένα κλικ! Συνεργαστείτε και εσείς με το FMS και αγοράστε σε χαμηλές τιμές όλα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής που χρειάζεστε για τους βοηθητικούς χώρους της εταιρείας σας.

Προστατευτείτε επαρκώς από τα μικρόβια, κρατήστε όλες τις επιφάνειές σας καθαρές και υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής όλες τις ώρες της ημέρας με επαγγελματικό χαρτί κουζίνας.

Μπείτε τώρα στο FMS!