2+1 προϊόντα κολλαγόνου που πρέπει να δοκιμάσετε

Το κολλαγόνο είναι από τα πιο ευρηματικά συμπληρώματα διατροφής λόγω της εκτατικής ισχύος που προσφέρει στους ιστούς του σώματος. Ένα απλό κλικ στο internet αρκεί για να πληροφορηθείτε για τις

θετικές του ιδιότητες, δηλαδή τη βελτίωση της υγείας των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος, των αρθρώσεων.

Τι είναι το κολλαγόνο

Αν αφαιρούσαμε το νερό το κολλαγόνο αποτελεί το 75% του βάρους του ανθρώπου και είναι μία από μεγαλύτερες ποσοτικά πρωτεΐνες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.

Το κολλαγόνο υπάρχει παντού στο σώμα ακόμα και στα ούλα, τα νύχια ή τα αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν πολλοί τύποι κολλαγόνου –πάνω από 25- αλλά οι πιο γνωστοί είναι τρεις.

Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την πρωτεΐνη αυτή σαν ένα είδος κόλλας που διατηρεί τους ιστούς του σώματος και τα κύτταρα μαζί κολλημένα, προστατεύοντάς τα. Ο πρώτος τύπος κολλαγόνου βρίσκεται στο δέρμα, τα οστά, τα δόντια, τους τένοντες, τους συνδέσμους, ο δεύτερος στο χόνδρο και ο τρίτος στο συνδετικό ιστό των οργάνων.

Μπορούμε να το λάβουμε σε διάφορες μορφές, το υγρό κολλαγόνο είναι το πιο γνωστό. Μερικές προτάσεις, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε:

BIO-COLLAGEN για υγιείς αρθρώσεις

k2

Με το πέρασμα του χρόνου, οι αρθρώσεις αλλοιώνονται και ο αρθρικός χόνδρος δεν είναι όπως ήταν παλιά. Το Bio-κολλαγόνο με UC-II® αποτελείται από χόνδρο κοτόπουλου, υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Ύστερα από μελέτες έχει βρεθεί ότι μειώνει την δυσκινησία και καλυτερεύει την κινητικότητα των αρθρώσεων κατά 40%.

COLLAGEN ENERGY LIQUID για δυνατά μαλλιά και νύχια

k3

Πρόκειται για ένα ενισχυμένο υγρό κολλαγόνο που βοηθά την επιδερμίδα να είναι συνεχώς ενυδατωμένη και ελαστική. Αποκτήστε το με ένα κλικ ! Συμβάλλει στην αντιγήρανση, στην ομορφιά και στις υγιείς αρθρώσεις.

CITRUS BIOFLAVONOID COMPLEX για τα αγγεία

k4

Προλάβετε την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων και βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος. Περιέχει μεγάλες ποσότητες από βιταμίνη Ε. Σε μορφή ταμπλέτας από την Solgar. Βρείτε τις κάψουλες, εδώ.

Η Διατροφολογική σας προσφέρει στις χαμηλότερες τιμές το κολλαγόνο! Ανακαλύψτε όλα τα brands!