2+1 ντουλάπες υπνοδωματίου που βελτιώνουν την αισθητική του χώρου σας

Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν μοντέρνο χώρο γεμάτο χρώματα, ποιότητα και πάνω απ' όλα εργονομία. Αλλάξτε ντουλάπες υπνοδωματίου και κερδίστε παραπάνω χώρο αποθήκευσης και κορυφαία αισθητική!

Η Artion Design σας προσφέρει 3 μοναδικά σχέδια σε ντουλάπες που μπορούν να καλύψουν ένα μοντέρνο σπίτι, μία παραδοσιακή οικία ακόμα και το εξοχικό σας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στα έπιπλα κουζίνας και στις ντουλάπες υπνοδωματίου, προσφέροντας μοναδικές συμβουλές σε όλο το πελατειακό κοινό, εξηγώντας ποια υλικά είναι καλύτερα από κάποια άλλα και προτείνοντάς σας συνδυαστικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα, πάντα με τιμές που συμφέρουν!

Μαύρο décor σε λευκό φόντο

n1

Γυαλιστερές επιφάνειες, μεγάλος χώρος αποθήκευσης και μοντέρνο design που ταιριάζει σε κάθε minimal χώρο. Οι πόρτες κλείνουν αθόρυβα, ενώ ο χώρος με συρτάρια και ράφια εξασφαλίζει μία πολύ ιδιαίτερη χωροταξία. Αποτελείται από 6 ημιαυτόνομα μέρη όπου στα πιο ψηλά ράφια έχετε αρκετό χώρο για να τοποθετείτε μερικά καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα αντίστοιχα.

Η Artion Design μπορεί να παραμετροποιήσει το σχέδιο ώστε να εγκατασταθεί στον χώρο σας, σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.

Κλασικό και κομψό σχέδιο για να το ταιριάξετε με το ξύλο

n2

Αν σας αρέσουν οι ξύλινες επιφάνειες και τα ξύλινα ταβάνια, αυτή η ντουλάπα είναι η ιδανική επιλογή. Αποτελείται από 6 μικρά φύλα, με ράφια και συρτάρια για να επιλέξετε. Μπορείτε να βρείτε αυτό το σχέδιο και σε άλλες αποχρώσεις, αρκεί να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό.

Διαχρονική ντουλάπα για όλους τους χώρους

n3

Πρόκειται για ένα σχέδιο που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στο χωλ. Αποτελείται από μεμονωμένα ντουλαπάκια και εντοιχίζεται για εξοικονόμηση χώρου. Ένα από τα best seller της εταιρείας. Ρωτήστε λεπτομέρειες και μάθετε ποιες παραμετροποιήσεις μπορείτε να κάνετε.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, και βρείτε παραπάνω έπιπλα ντουλάπας, ιδανικά για τον χώρο σας.