2+1 απαραίτητα βρεφικά είδη που χρειάζεται για το φαγητό του

Η ώρα του φαγητού είναι μία από τις πιο χαρούμενες ώρες της ημέρας για τα μωρά που αρχίζουν σιγά σιγά να δοκιμάζουν καινούργιες γεύσεις και να ανακαλύπτουν φαγητά πέρα από την κλασική φρουτόκρεμα.

Εξοπλίστε το τραπέζι με όλα τα απαραίτητα

σκεύη & καθίσματα φαγητού μέσα από το e-shop με βρεφικά είδη Anatello για να είναι το μωρό σας πάντα ευχαριστημένο και άνετο!

Ξεκινώντας από τα παιδικά καθίσματα φαγητού:

k1

Τα μεταλλικά καθίσματα φαγητού Chicco έχουν σχεδιαστεί για να ακολουθούν με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας την ανάπτυξη του μωρού μέχρι τα 3 του χρόνια.

Ξεκινάτε με τον απογαλακτισμό του μωρού σε μία άνετη θέση με τον δίσκο και τις ζώνες ασφαλείας και στην συνέχεια περνάτε στην αφαίρεση του δίσκου όπου το μωρό αρχίζει και τρώει μόνο του, ώσπου τελικά το καθισματάκι μπορεί να εφαρμόζει στο οικογενειακό τραπέζι για να απολαμβάνετε τα οικογενειακά σας γεύματα.

Γιατί να επιλέξετε το Polly 2 in 1;

 Διαθέτει ροδάκια για μεγαλύτερη ευελιξία

 Ανοίγει και κλείνει εύκολα και εργονομικά

 Η ζώνη ασφαλείας είναι 5 σημείων

 Πραγματοποιεί κλίση σε 3 διαφορετικές θέσεις, περνώντας από τη στάση φαγητού, στην στάση ύπνου

 Ρυθμίζεται σε διαφορετικό ύψος για να μπορεί να φτάνει το ύψος του τραπεζιού

Βρείτε περισσότερα ποιοτικά και άνετα παιδικά καθίσματα φαγητού.

Γυάλινα μπιμπερό Beaba 1+1 δώρο

k2

Τα γυάλινα είναι τα πιο υγιεινά μπιμπερό για να πίνει νερό και γάλα το μωρό σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα είδη. Το Anatello σας προτείνει τα μπιμπερό Beaba 250 ml trendy theme με δώρο ένα 110 ml. Είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και τη συσκευή αποστείρωσης. Δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας μπιμπερό με την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Nul, Chicco Philips κ.α

Μπολάκι φαγητού με εύκολο κράτημα

k3

Από την Brother Max, αυτό το βαθύ μπολ είναι ιδανικό για μωρά από 4 μηνών, με εύκολο κράτημα και κατάλληλο για το φούρνο μικροκυμάτων.