Διαλέξτε μοντέρνους νιπτήρες και πρακτικές καμπίνες μπάνιου από TsDeco

Ο χώρος της υγιεινής σας αξίζει να είναι όμορφος και φωτεινός, γι' αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο, ώστε να βρείτε τα καλύτερα

έπιπλα μπάνιου. Σκεφτείτε ότι κάθε πρωί, αφού ξυπνήσετε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε αυτός ο χώρος σας φιλοξενεί για ένα χαλαρωτικό ντουζ, για τις ετοιμασίες της εξόδου σας και για την κάλυψη όλων των βασικών αναγκών, από την ασφάλεια και την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Δύο από τα πιο βασικά έπιπλα μπάνιου που πρέπει να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας και να επιλέξετε τα καλύτερα για εσάς, είναι οι νιπτήρες μπάνιου και οι καμπίνες μπάνιου. Ακολουθήστε τη μόδα της εποχής λοιπόν και επιλέξτε μέσα από υπέροχες προτάσεις σε έπιπλα μπάνιου TsDeco!

Ένθετοι και πέτρινοι νιπτήρες

M1M2

Κατοχυρώστε μία θέση στην πολυτέλεια στον χώρο του μπάνιου σας! Αν είστε πιο μοντέρνοι και minimal επιλέξτε ένθετους νιπτήρες από το ιταλικό brand Scarabeo ή από άλλα που θα βρείτε στο online κατάστημα. Κατόπιν παραγγελίας, σε λίγες εργάσιμες ημέρες ο νιπτήρας έρχεται στον χώρο σας.

Αν είστε πιο παραδοσιακοί, τότε επιλέξτε έναν πέτρινο νιπτήρα που χαρίζει μία νότα vintage και elegant στο μπάνιο σας. Όλοι είναι κατασκευασμένοι από φυσική κατεργασμένη πέτρα, ένα πραγματικό στολίδι για τον χώρο σας.

Καμπίνες μπάνιου με τζάμι!


M3M4 

Είτε θέλετε να μείνετε στο στυλ ντουζ, είτε να απαλλαχθείτε από την κουρτίνα μπάνιου, αλλά να μην αλλάξετε την μπανιέρα, οι καμπίνες μπάνιου TsDeco σας προσφέρουν βασικά πλεονεκτήματα και μοναδική αισθητική με κρύσταλλα και ειδικά σχέδια για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ένα παραβάν μπανιέρας με κρύσταλλο και 5ετή εγγύηση ή μία καμπίνα με ανοξείδωτα στοιχεία, είναι αυτό που ταιριάζει στον χώρο της υγιεινής σας; Βρείτε την απάντηση στο TsDeco.