Πείτε όχι σε κουρτίνες – Τοποθετήστε στόρια και περσίδες στον χώρο σας

Η εσωτερική σκίαση είναι όσο σημαντική είναι και η εξωτερική, μόνο που χρειάζεται να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για να είναι το αποτέλεσμα, το επιθυμητό σε όποιο

δωμάτιο αποφασίσετε να τοποθετήσετε την εναλλακτική σκίαση με τις περσίδες ή τα στόρια.

Ποιοι είναι οι χώροι που χρειάζονται εσωτερική σκίαση;

Και ο οικιακός και ο επαγγελματικός χώρος έχει ανάγκη από την σκίαση. Εξαιτίας των ανοιγμάτων που διαθέτει κάθε σπίτι, είναι πολύ βασικό να βρείτε τρόπους για να αλλάξετε τις διακοσμητικές νοοτροπίες ακόμα και μέσα από την σκίαση.

Συγκεκριμένα στον επαγγελματικό χώρο, τα στόρια και οι περσίδες ενδείκνυνται, αφού προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ και ανθεκτικότητα στη χρήση, αφού οι κουρτίνες βγάζουν ένα πιο σπιτικό προφίλ.

Στόρια

Αν επιλέξετε τα στόρια για την σκίασή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν στενά, φαρδιά και πιο λεπτά σε ματ ή γυαλιστερό χρώμα με διάτρητη ή μη επιφάνεια, ενώ για περισσότερη αισθητική μπορείτε να τα βρείτε και στην υφή του ξύλου.

Κάθετες ή οριζόντιες περσίδες

Συνήθως είναι υφασμάτινες και η καθεμία βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι ελαφρώς γκοφρέ που βγαίνουν ακόμα και σε εμπριμέ σχέδια.

Επιλέξτε Cornaros για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές

Ο μοντέρνος, εύκολος και λειτουργικός τρόπος σκίασης είναι στο Μοσχάτο, στην εταιρεία Cornaros. Οι ειδικοί μπορούν να έρθουν στον χώρο σας, να πραγματοποιήσουν τη μελέτη που πρέπει και να σας προτείνουν τι πρέπει να κάνετε για να έχετε την ιδανική σκίαση στον χώρο σας.

Τα συστήματα που θα βρείτε στον Cornaros, ακολουθούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορούν να είναι χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα, εξυπηρετώντας κάθε οικιακή και επαγγελματική ανάγκη.

Επιλέξτε Cornaros γιατί:

• Βρίσκετε τις χαμηλότερες τιμές

• Έχετε στην διάθεσή σας μία μεγάλη ποικιλία σε πολλά συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης