Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 18:27 | More in this category: « Faruk Sabanci feat. Mingue - Your Call JAMES ARTHUR - EMPTY SPACE »

Serhat feat Helena Paparizou - Total Disguise

Το "Total Disguise" πρωτοκυκλοφόρησε το 2004, σε ντουέτο του SERHAT με την Γαλλίδα τραγουδίστρια Viktor Lazlo. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας την κορυφή των μουσικών Charts σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Τώρα λοιπόν συνεργάζεται για πρώτη φορά

με την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, τη «number one» diva της pop στην Ελλάδα, ερμηνεύοντας το "Total Disguise" σε μία νέα ενορχήστρωση και σε παραγωγή του Consoul Trainin. Η φωνή της Έλενας εναλλάσσεται από βελούδινη σε δυναμική, συνδυαζόμενη μοναδικά με τη ζεστή και χαρακτηριστική φωνή του Serhat. Το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο και όλα δείχνουν ότι το τραγούδι θα αγαπηθεί και πάλι όπως πριν σχεδόν 15 χρόνια.

O SΕRΗΑΤ, είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρο της μουσικής αλλά και της Showbiz γενικότερα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά shows διεθνώς, έχει βραβευθεί στις Κάννες και την Αίγυπτο, χαρίζοντας του το "Χρυσό Κλειδί της Πόλης της Αλεξάνδρειας". Πιο πρόσφατα το 2016, τον συναντάμε στη Eurovision της Στοκχόλμης, εκπροσωπώντας τη Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου με το τραγούδι "I Didn't Know". Σήμερα το τραγούδι αυτό, ερμηνευμένο μαζί με τη θρυλική Martha Wash, βρίσκεται στα Top 30 US - Billboard Dance Charts.

Αρχές Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το γύρισμα του video clip για το "Total Disguise". Μέχρι να το δείτε, ακούστε το και απολαύστε το!