Η μητέρα της Whitney Houston σπάει την σιωπή της!

Η μεγάλη ερμηνεύτρια της Gospei, η Cissy Houston έμεινε σιωπηλή μετά το θάνατο της αγαπημένης της κόρης της Whitney Houston στις 11 Φεβρουαρίου. Αλλά η μητέρα της τραγουδίστριας επιτέλους μίλησε για τη θλίψη της σε συνέντευξή της στη Hope Baptist Εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Whitney.

Η Cissy λέει στα νέα του MY9 του Νιου Τζέρσεϋ ότι δεν είναι θυμωμένη, ούτε μπορεί να κατηγορήσει κανέναν για το θάνατο της κόρης της. "Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω γι 'αυτό ... δεν είναι τίποτα «κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό, αν νόμιζα ότι μπορούσα να κάνω κάτι για να τη φέρω πίσω, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατο . "

Η γυναίκα που ενέπνευσε την κόρη της να ακολουθήσει τα βήματά της και να αρχίσει την καριέρα της τραγουδώντας στη χορωδία της εκκλησίας λέει ότι ξέρει ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε. «Δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Ξέρω ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα»

Και στο τέλος η Cissy λέει ότι είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. "Έιχε καταφέρει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα... ήταν ένας πολύ υπέροχος άνθρωπος."